Menu
Manufactum

Manufactum Shampoo

Bier en hop - 1 l glazen fles
Manufactum
Manufactum Shampoo
Bier en hop - 1 l glazen fles
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Shampoo. Zoals nodig.

  Een shampoo heeft een moeilijke taak. Het moet twee totaal verschillende lichaamsdelen reinigen en verzorgen, namelijk het haar en de hoofdhuid, zowel zacht als grondig. Het wordt verder bemoeilijkt door het feit dat de eisen van haar en hoofdhuid onderhevig zijn aan seizoensgebonden en soms hormonale schommelingen. Daarom is er niet "één shampoo" voor een bepaald type, de keuze van de juiste shampoo is eerder een persoonlijke en voortdurend veranderende zaak. Wij houden daar rekening mee - met shampoos die alleen datgene bevatten wat het doel in kwestie dient. Omdat ze geen technische, maar plantaardige (biologisch afbreekbare) schuimmiddelen bevatten, schuimen ze minder dan in de handel verkrijgbare shampoos.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63391

   Milde shampoo in drie varianten: Bier en hop, koffie en proteïne, Turkse rode olie.

   Ingrediënten: AQUA, LAURETH-2, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BEER, HUMULUS LUPULUS EXTRACT, PANTHENOL, LACTIC ACID, CITRIC ACID, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten