Traveler’s Company

Vulpen Messing

Traveler’s Company
Vulpen Messing
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Nobele eenvoud, stille grootsheid

  Deze zakvulpen van messing completeert onze serie formidabele reis- en zakschrijfinstrumenten uit Japan. Ze behoren tot die werkelijk zeldzame soort gebruiksvoorwerpen waarvan je je afvraagt waarom je er niet lang geleden aan gedacht hebt zoiets zelf te maken. Vooral omdat het niet veel meer is dan een variatie op de klassieke potloodverlenger. Maar een variatie waar we onze hoed voor afnemen: Het greepstuk van de vulpen is voorzien van een kleine huls die de pen stevig vasthoudt in de messing behuizing aan de achterkant. Wanneer niet in gebruik, kunnen het greepstuk en de penpunt verdwijnen in deze zelfde messing huls, waardoor deze vulpen nog korter is dan de meeste andere zakvulpennen. De messing loop, voorzien van een clip, vervult dus twee functies tegelijk: 1. hij verlengt de pen, die aan de achterkant vastzit, en maakt er een volwaardig schrijfinstrument van; 2. hij beschermt de penpunt als een dop. Wie de zakvulpen nog puristischer wil, kan de clip gewoon verwijderen. Schroef daartoe het eindstuk met het oog los, verwijder de clip en schroef het eindstuk weer vast. De vulpen werkt met standaard inktpatronen.

  Let op:

  Door oxidatieprocessen krijgt het messing oppervlak tijdens het gebruik snel een patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204839

   Lichaam, greep, dop en ringoog gemaakt van spiegelgepolijst messing. Stalen penpunt, breedte F. Werkt met standaard inktpatronen, één zwarte patroon inbegrepen. Gemaakt in Japan. Lengte gesloten 10 cm, schrijfklaar 13,5 cm. Gewicht 28 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen