Menu
Tapir Wachswaren

Tapirleer Vet Natuur

Tapir Wachswaren
Tapirleer Vet Natuur
  € 12,90Basisprijs: € 151,76/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Tapir

  Tapir Wachswaren in Dassel bij Einbeck produceert sinds 1983 zijn eigen lederverzorgingsproducten uit natuurlijke ingrediënten. Alle Tapir-producten zijn volledig gedeclareerd.

  Schoenen verzorgen en bewaren

  Bijna geen enkel ander voorwerp in ons dagelijks leven wordt aan zoveel interne en externe stress blootgesteld als de schoen waarmee we elke dag het trottoir betreden. Het is verbazingwekkend dat een schoen zo lang mee kan gaan als een goed gemaakte natuurlijk. De enige voorwaarde: regelmatige verzorging, die kan worden opgevat als een karwei of een respectvol ritueel.

  Schoenverzorging

  Maak een spons, die door het materiaal zeer absorberend en vooral krasvrij is, licht vochtig en zeep de schoenen niet te veel in met Tapir Leder- en Zadelmakerszeep; deze zeep is niet alleen zeepachtig, maar bevat naast bijenwas ook andere terugvettende oliën en is uiteraard ook geschikt voor de basisreiniging van andere lederwaren.

  Veiligheidsbericht

  Veiligheidsinformatieblad

  Productinformatie

  Artikel nummer 67333

   Dit leervet op basis van lanoline, ricinusolie, Koolzaadolie, bijenwas, carnaubawas en kokosolie verzorgt gespannen leer. Het heeft een sterk waterafstotende en refaterende werking (dus een ideale bescherming tegen nattigheid) en maakt zelfs oude en broze leders weer soepel. Blik van 85 ml
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen