Tapir Wachswaren

Tapir schoenpoetsdoos met handvat en lade

Tapir Wachswaren
Tapir schoenpoetsdoos met handvat en lade
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Goed opgeborgen. Alles voor schoenverzorging

  Tapir ontwikkelde deze schoenpoetsdoos oorspronkelijk voor de presentatie van zijn goederen. Het is echter zo doordacht dat het nu ook voor de verkoop wordt vervaardigd. Het fijn geschuurde en licht geoliede beukenhout waarvan het is gemaakt komt uit Solling. Onder het linkerdeksel bevindt zich een smal, hoog vak waar rechtopstaande flessen verzorgingsproducten in passen. Onder het rechtervleugeldeksel bevindt zich een ondiep, breed vak verdeeld door een balk, gevolgd door een even brede lade die door magneten op zijn plaats wordt vergrendeld. De draagbeugel is zo gevormd dat de schoen er bij het schoonmaken op geplaatst kan worden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67331

   Uit Duitsland. Geolied beukenhout. Twee scharnierende deksels, draaggreep en lade. H 30 × B 32 × D 34,5 cm. Gewicht 4,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen