Menu

Schroefspijlen

Beech
Schroefspijlen
Beech
  Beech
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voor een duurzame vorm. Schoenbomen.

  Onmiddellijk na het uittrekken van de schoenen moeten ze worden voorzien van exact passende schoenspanners: bijvoorbeeld met onze houten schroefstrips. Als dit niet gebeurt, zal de schoen drogen in de vorm waarin hij in de hoek is gezet. De zool wordt rond, de scheuren in het bovenleer worden dieper en dieper. De duurzaamheid is nog belangrijker zodra de schoenen echt nat zijn geworden. Dan worden ze overigens altijd liggend gedroogd, zodat er lucht bij de buitenzool kan komen en het vocht niet in de schoen trekt. In de regel mogen schoenen nooit op twee opeenvolgende dagen worden gedragen.

  Wat schoenspanners doen.

  Schoenen horen op schoenspanners of schoenleesten nadat ze gedragen zijn. Deze houden de schoenen niet alleen in vorm, maar absorberen ook het vocht dat zich tijdens het dragen in de schoen heeft gevormd. Dat laatste kan alleen als ze van ongelakt hout zijn gemaakt. Hoewel het onbetwistbaar is dat schoenspanners of schoenleesten in elk paar schoenen thuishoren, zijn er twee meningen over wanneer ze te gebruiken: Terwijl sommigen zeggen dat u de schoenspanner of leest in de schoen moet doen terwijl hij nog warm is, adviseren anderen hem eerst te laten luchten. Als de schoen nat is geworden, moet hij eerst met krantenpapier worden gevuld. Pas als het redelijk droog is, kunnen de schoenspanners erin.

  Het onderhouden en conserveren van schoenen.

  Vrijwel geen enkel ander voorwerp in ons dagelijks leven wordt aan zoveel interne en externe stress blootgesteld als de schoen waarmee we elke dag het trottoir betreden. Het is verbazingwekkend dat een schoen zo lang mee kan gaan als een goed gemaakte natuurlijk. De enige voorwaarde: regelmatige verzorging, die kan worden opgevat als een karwei of een respectvol ritueel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203533

   Beukenhout geolied. 5 gaten zorgen voor ventilatie in de schoen. De leest kan individueel worden aangepast aan de respectieve schoenlengte door middel van een schroefdraadstang. Gemaakt in Duitsland. Dubbele maten 36/37-46/47.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten