Menu
Huss

Rookoven

Huss
Rookoven
  € 46,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een bad oven.

  Een speciale constructie van deze wierookbrander in de vorm van een badoven zorgt ervoor dat de wierookkaars volledig uitbrandt: hij wordt ondersteboven in de houder geklemd, dus met de punt naar beneden, zodat er altijd voldoende lucht rond de kaars kan circuleren. As en sintels worden verzameld in een kroes, die gemakkelijk kan worden verwijderd en schoon geleegd zonder de inhoud over een groot oppervlak te verspreiden op weg naar de vuilnisbak. Dankzij het hittebestendige oppervlak en een inzetstuk van plaatstaal kan de kachel zelf niet verbranden. Van het familiebedrijf Huss uit Erzgebirge, dat sinds 1928 wierook produceert.

  In plaats van rokende mannen.

  Naast de kaarsenboog, de mijnwerker en de engel is een klassieke seizoensfiguur in het Erzgebirge de wierookroker, die meestal wordt gezien als een bebaarde herder, soldaat of boswachter. Er zijn nu talloze varianten van wierookbranders waarmee de geurige wierook kan worden gebrand. Meestal lijkt de nadruk echter meer op het uiterlijk dan op de functie van de figuren te liggen, zodat de kaars vaak halverwege het brandproces uitgaat door zuurstofgebrek en warmtegebrek.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 60716

   Plaatstaal, wit gelakt. Hoogte 13,5 cm, Ø 6,5 cm. Gewicht 150 g. Met 3 wierookkaarsen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen