Menu

Rookoven

Rookoven
    € 46,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
    Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
    Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

    Algemene informatie

    Een bad oven.

    Een speciale constructie van deze wierookbrander in de vorm van een badoven zorgt ervoor dat de wierookkaars volledig uitbrandt: hij wordt ondersteboven in de houder geklemd, dus met de punt naar beneden, zodat er altijd voldoende lucht rond de kaars kan circuleren. As en sintels worden verzameld in een kroes, die gemakkelijk kan worden verwijderd en schoon geleegd zonder de inhoud over een groot oppervlak te verspreiden op weg naar de vuilnisbak. Dankzij het hittebestendige oppervlak en een inzetstuk van plaatstaal kan de kachel zelf niet verbranden. Van het familiebedrijf Huss uit Erzgebirge, dat sinds 1928 wierook produceert.

    In plaats van rokende mannen.

    Naast de kaarsenboog, de mijnwerker en de engel is een klassieke seizoensfiguur in het Erzgebirge de wierookroker, die meestal wordt gezien als een bebaarde herder, soldaat of boswachter. Er zijn nu talloze varianten van wierookbranders waarmee de geurige wierook kan worden gebrand. Meestal lijkt de nadruk echter meer op het uiterlijk dan op de functie van de figuren te liggen, zodat de kaars vaak halverwege het brandproces uitgaat door zuurstofgebrek en warmtegebrek.

    Algemene productinformatie

    Productinformatie

    Artikel nummer 60716

      Plaatstaal, wit gelakt. Hoogte 13,5 cm, Ø 6,5 cm. Gewicht 150 g. Met 3 wierookkaarsen.
      Meer artikelen van de fabrikant:
      Vraag over het product

      Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

      Wij helpen graag

      Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

      U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

      Cadeaubon

      Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

      Cadeaubon kopen
      Menu