Menu

Pocket Vulpen Sterling Zilver

Zilver - EF
Pocket Vulpen Sterling Zilver
Zilver - EF
  Zilver
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Regelrechte purist. In een compact formaat.

  Veruit de eenvoudigste vulpen van Waldmann. Met zijn ontwerp van puristische helderheid (zonder rondingen, guilloche en clip) getuigt het van echte understatement, want de loop is gemaakt van massief sterling zilver. Afhankelijk van het gebruik - het handige formaat zorgt ervoor dat het altijd in een jas-, overhemd- of broekzak past - zal het oppervlak zichtbaar tekenen van slijtage vertonen en het patina ontwikkelen dat kenmerkend is voor alle zilver. De zichtbare schroefdraad aan de achterkant geeft de zakvulpen een licht technisch uiterlijk en maakt het mogelijk de pen te verlengen tot 12,5 cm door de dop in schrijfstand los te draaien, zodat hij zwaar en prettig in de hand ligt. Vanwege zijn compacte formaat werkt de zakvulpen uitsluitend met standaard inktpatronen; de Waldmann converter past hier niet in.

  Periode stuk. In zilveren gewaden

  (Ongecorrodeerd) zilver kan ongeveer 99% van het invallende zichtbare licht reflecteren, meer dan enig ander edelmetaal. Een van de bijzondere kenmerken van dit bijna wit glanzende metaal is zijn aangename warmte, die het zowel visueel als haptisch uitstraalt. Als materiaal voor schrijfinstrumenten heeft zilver naast alle esthetiek nog een ander voordeel: de loop ligt prettig zwaar in de hand. In de loop der tijd krijgt het materiaal ook een karakteristieke patina.

  Een sieraad met een praktische aanleg

  Het kan geen toeval zijn: Waldmann, een familiebedrijf, toont zijn affiniteit met juwelenfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door de vestiging in de Zwabische stad Birkenfeld bij Pforzheim, waar Waldmann sinds 1918 sterlingzilveren schrijfinstrumenten produceert in dit aloude centrum van juwelenfabricage en schrijfinstrumentveredeling.Aan het oppervlak tonen details zoals de guillochékorrel of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de loop de handmatige affiniteit met het decoratieve werk. Aan de binnenkant wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het zorgvuldig geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

  Let op:

  Let op: de pocket vulpen werkt alleen met standaard inktpatronen. De Waldmann converter past hier niet.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203154

   Lichaam van massief 925 zilver, glanzend gepolijst. Dop met schroefdraad. De penpunt van gepolijst roestvrij staal met iridiumkorrel is verkrijgbaar in de breedtes EF, F, M of B. Gemaakt in Duitsland. Lengte gesloten 9 cm, schrijfklaar 12,5 cm. Gewicht 33 g. Wordt geleverd met 6 blauwe inktpatronen en een zilveren schoonmaakdoekje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu