Bindewerk

Notitieboekje met metalen rand A5

Geregeld - Zwart
Bindewerk
Notitieboekje met metalen rand A5
Geregeld - Zwart
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Blanco of gevoerd: Notebooks voor de zwaarste eisen.

  Notebooks die onderweg - in een rugzak of zelfs in een expeditiekist - alle incidenten moeten kunnen weerstaan, moeten goed verstevigd zijn. Deze notebooks zijn gemaakt van 2 mm dik Texon met afgeronde hoeken en vernikkelde metalen randen aan drie zijden om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan. En om ervoor te zorgen dat het lichte buff-papier van 90 g van het draadgebonden boekblok niet wordt beschadigd, voorkomt een rubberen band dat het boek onbedoeld wordt geopend. Wij bieden deze schriften nu aan in nieuwe kleuren (de "ATOMA-kleuren") en in een nieuw formaat.

  Notitie over materialen Texon.

  Texon wordt vooral in de textiel- en schoenindustrie gebruikt als leervervanger, maar het dient ook als bekledingsmateriaal of, zoals in dit geval, als vervanger van karton. Het materiaal, dat bestaat uit gelatexeerde cellulosevezels en verwant is aan papier, is waterdicht en dus minder gevoelig voor vocht, veel beter bestand tegen mechanische belasting, en het "delamineert" niet, d.w.z. het valt niet in afzonderlijke lagen uiteen na langdurig gebruik, in tegenstelling tot karton met open randen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19983

   21,5 × 15 cm. 288 pp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen