Bindewerk

Notitieboekje met metalen rand A4

Geregeld - Zwart
Bindewerk
Notitieboekje met metalen rand A4
Geregeld - Zwart
  Zwart
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Blanco of gelinieerd: Notitieboeken voor de zwaarste omstandigheden.

  Notitieboeken die bestand moeten zijn tegen alle incidenten tijdens het reizen - in een rugzak of zelfs in een expeditietas - moeten goed verstevigd zijn. Deze notitieboeken zijn uitgerust voor elk gebruik, hoe ongunstig ook, dankzij een 2 mm dikke Texon kaft met afgeronde hoeken en vernikkelde metalen randen aan drie zijden. En om te voorkomen dat het lichte zeemkleurige 90 g papier van het met draad gebonden boekblok beschadigd raakt, voorkomt een elastiek dat het per ongeluk wordt geopend. Deze notitieboeken zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren (de "ATOMA-kleuren") en in een nieuw formaat.

  Materiaal informatie. Texon.

  Texon wordt gebruikt als leervervanger, maar ook als kaftmateriaal of kartonvervanger. Het materiaal, dat lijkt op papier en gemaakt is van gelatexeerde cellulosevezels, is ten eerste waterbestendig en daardoor minder gevoelig voor vocht, ten tweede veel beter bestand tegen mechanische belasting en ten derde "delamineert" het niet, d.w.z. in tegenstelling tot karton met open randen valt het niet uiteen in afzonderlijke lagen na langdurig gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19985

   30 × 21 cm. 192 pagina's.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen