Menu

Mondello hanglamp

Mondello hanglamp
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Natuurlijke glasvorm: druppelvormige opaalglaslamp

  Wilhelm Braun-Feldweg, een van de meest invloedrijke industriële ontwerpers van de naoorlogse periode, baseerde de druppelvorm van deze opalen glazen lampen, ontworpen in 1959, op de fysica van het glasblazen: "Als een zeepbel vormt de 'Kölbel' zich op de buis: eerst een bol, dan zwicht hij voor zijn gewicht en verandert in een druppel. De druppelvorm is daarom de natuurlijke en vanzelfsprekende vorm van het glazen lichaam". In de jaren 1960 werden de lampen geproduceerd in de glasblazerij van Peill & Putzler; nu worden ze opnieuw geproduceerd in een Tsjechische glasblazerij: mondgeblazen zoals de originelen, gemaakt van gematteerd triplex opaalglas.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 74419

   Opaalglas triplex, glazen houder, rozet en kap mat nikkel. Textielkabel, lengte 2 m. Stopcontact E 27 (max. 100 W). Gemaakt in Tsjechië. Hoogte 18 cm, Ø 38 cm. Gewicht 2,2 kg. Levering zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen