Kaweco

Kaweco Supra Vulpen Messing

Messing - EF
Kaweco
Kaweco Supra Vulpen Messing
Messing - EF
  Messing
  € 92,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De juiste vulpen voor elke gelegenheid. De Kaweco Supra

  Iedereen die veel met de hand schrijft, weet dat dezelfde pen meestal niet voor elke situatie even geschikt is: Soms is een handzaam, soms een wat steviger schrijfinstrument nodig. Of het nu gaat om een kort briefje, het schrijven van langere documenten of het ondertekenen van belangrijke documenten - de Supra vulpen van Kaweco, die onmiskenbaar verwant is aan het veel kleinere Kaweco model Liliput, maakt vooral indruk door zijn brede scala aan gebruiksmogelijkheden. De pen, die uit vier delen bestaat (dop, voor- en achtervak, middenstuk), kan naar wens in elkaar worden geschroefd en is daardoor variabel in lengte. Dit verandert de statige vulpen voor officiële gelegenheden in een handig schrijfinstrument voor dagelijks gebruik of zelfs een compacte metgezel voor op reis, die zelfs in gesloten toestand in een broekzak past. Dit variabele lengtebereik onderscheidt de hier aangeboden Supra van de kleinere Liliput, net als de penpunt: de penpunt van de Supra is aanzienlijk groter. De punt is verkrijgbaar in vijf breedtes, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. De extra fijne versie (EF) is bijzonder geschikt voor vermeldingen in kalenders of tabellen, de versie met dubbele breedte (BB) voor handtekeningen. Naast het lettertype is ook de breedte van de penpunt bepalend voor het inktverbruik. Om ervoor te zorgen dat de inkt nooit opraakt, kan de pen een tweede (reserve) inktpatroon bevatten wanneer deze wordt uitgeschoven door het middenstuk. Omdat het gedraaide messinglichaam onbehandeld is, kan het een patina krijgen, afhankelijk van opslag, transport en gebruiksvoorkeuren. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig. De dop heeft een inwendige schroefdraad, zodat hij de vulpen goed afsluit of het schrijfinstrument verlengt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12790

   Messing koffer. Roestvrij stalen punt, gepolijst. Plastic staartstuk. Penbreedte EF, F, M, B, BB. Gemaakt in Duitsland. Lengte gesloten 13 cm, met opgeschroefde kap en middenstuk 16,5 cm, met opgeschroefde kap 13 cm, met middenstuk 13,5 cm, zonder middenstuk 10 cm. Gewicht 39,5-51 g. Geleverd in een blikken doosje met een blauw inktpatroon.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen