Menu

Kaweco Supra vulpen messing

Messing - EF
Kaweco Supra vulpen messing
Messing - EF
Messing
92,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De juiste vulpen voor elke gelegenheid. De Kaweco Supra.

Iedereen die veel met de hand schrijft, weet dat één en dezelfde pen meestal niet voor elke situatie even geschikt is: Soms is een handzaam, soms een steviger schrijfinstrument nodig. Of het nu gaat om een kort briefje, het schrijven van langere correspondentie of het ondertekenen van belangrijke documenten - de Supra vulpen van Kaweco, die onmiskenbaar verwant is aan het veel kleinere Kaweco model Liliput, overtuigt vooral door zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden.
De pen, die uit vier delen bestaat (dop, voor- en achterdelen, middenstuk), kan naar believen in elkaar worden geschroefd en is dus variabel in lengte. In een handomdraai - in dit geval, in een handomdraai - verandert de statige vulpen voor officiële gelegenheden in een handig schrijfinstrument voor dagelijks gebruik of zelfs in een compacte metgezel voor onderweg, die, in gesloten toestand, zelfs in een broekzak past.
Dit variabele lengtespectrum onderscheidt de hier aangeboden Supra van de kleinere Liliput, net als de penpunt: die van de Supra is aanzienlijk groter. De penpunt is verkrijgbaar in vijf breedtes, die verschillende doeleinden dienen. De extra-fijne versie (EF) is bijzonder geschikt voor vermeldingen in kalenders of tabellen, de dubbelbrede versie (BB) voor handtekeningen. Behalve van het lettertype hangt het inktverbruik ook in grote mate af van de breedte van de penpunt. Om ervoor te zorgen dat er nooit een tekort aan inkt is, kan de pen worden verlengd met het middenstuk om plaats te bieden aan een tweede (reserve) patroon.
Aangezien het vat gemaakt is van gedraaid messing en onbehandeld is, kan het een patina krijgen, afhankelijk van opslag, vervoer en gebruiksvoorkeuren. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig. De dop heeft een inwendige schroefdraad; hij sluit de vulpen dus ofwel goed af, ofwel verlengt hij het schrijfinstrument.

Productinformatie

Artikel nummer 12790

Messing behuizing. Roestvrij stalen penpunt, gepolijst. Plastic staartstuk. Penpuntbreedtes EF, F, M, B, BB. Gemaakt in Duitsland.
Lengte gesloten 13 cm, met opgeschroefde dop en middenstuk 16,5 cm, met opgeschroefde dop 13 cm, met middenstuk 13,5 cm, zonder middenstuk 10 cm. Gewicht 39,5-51 g. Geleverd in een blikken etui met een blauw inktpatroon.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu