Menu

Kaweco Sport vulpen messing

Messing - F
Kaweco Sport vulpen messing
Messing - F
Messing
74,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klein, maar gewichtig. De Kaweco Sport messing vulpen.

De houder van deze pocket vulpen is gemaakt van massief messing en is aangenaam zwaar en, wanneer de dop aan de achterkant is bevestigd, ook van een formaat dat indrukwekkend is voor een vulpen van dit formaat. Het oppervlak is onbehandeld, zodat het na verloop van tijd een patina kan ontwikkelen, afhankelijk van het gebruik, de opslag en het vervoer. De vulpen is voorzien van een stalen penpunt met iridium schrijfkorrel en wordt bediend met inktpatronen (een blauwe is inbegrepen).

Schrijfinstrumenten voor op reis: Kaweco Sport

De vulpenfabriek Koch, Weber & Co., die in 1883 in Heidelberg werd opgericht, was een tijdlang een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van vulpennen en accessoires, en ook een van de meest vindingrijke: De eerste echt lekvrije "veiligheidsvulpen" van Duitse makelij, bijvoorbeeld, kwam daar vandaan. In 1911 werd het Sport model ontwikkeld, een kleine vulpen die (in een later licht gewijzigde vorm) tot 1970 succesvol bleef in het assortiment - wat niet verwonderlijk is, want enerzijds is de gesloten vulpen met een lengte van 10,5 cm uiterst compact, en anderzijds ligt hij met de dop erop prettig in de hand - de ideale reisvulpen. We hebben het gerestaureerd naar het ontwerp van 1935. Net als zijn model heeft hij een vergulde stalen penpunt met een iridium schrijfpunt. En net zoals Kaweco dat in latere jaren deed, hebben we balpennen, mechanische potloden en koppelingspotloden toegevoegd aan het assortiment schrijfinstrumenten dat geschikt is voor op reis en voor gebruik in een borstzakje. In deze versie - met een zwarte behuizing en guilloché afwerking - zijn ze alleen bij ons verkrijgbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 202526

Pocket vulpen gemaakt van messing voor standaard inktpatronen. Stalen penpunt met iridium schrijfkorrel. Eén blauwe cartridge inbegrepen. Verkrijgbaar in penpuntbreedtes F, M en B. Lengte 10,5 cm (13 cm klaar om te schrijven). Gewicht 43 g. Geleverd in een blikken doosje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu