Kaweco

Kaweco Sport Vulpen

Zwart - F
Exclusief
Kaweco
Kaweco Sport Vulpen
Zwart - F
  Zwart
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Schrijfwaren voor op reis: Kaweco Sport

  De vulpenfabriek Koch, Weber & Co., opgericht in Heidelberg in 1883, was een tijdlang een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van vulpennen en toebehoren, en ook een van de meest vindingrijke: De eerste echt lekvrije "veiligheidsvulpen" van Duitse makelij kwam daar bijvoorbeeld vandaan. In 1911 werd het model Sport ontwikkeld, een kleine vulpen die (in licht gewijzigde vorm later) tot 1970 succesvol in het assortiment bleef - wat niet verwonderlijk is, want enerzijds is de gesloten vulpen met een lengte van 10,5 cm uiterst compact, en anderzijds ligt hij goed in de hand met de dop erop - de ideale reisvulpen. We hebben het hersteld naar het ontwerp van 1935. Net als het origineel heeft hij een vergulde stalen penpunt met een iridium schrijfpunt. En net als Kaweco dat in latere jaren heeft gedaan, zijn ook balpennen, mechanische potloden en vulpotloden toegevoegd aan het assortiment schrijfinstrumenten, die allemaal geschikt zijn voor op reis en voor gebruik in een borstzakje. In deze versie - met een zwarte behuizing en guilloché afwerking - zijn ze alleen bij ons verkrijgbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70818

   Vulpen van kunsthars (ABS) voor inktpatronen. Vergulde stalen penpunt met iridium schrijfkorrel. Een blauwe cartridge is inbegrepen. Verkrijgbaar in de penpuntbreedtes F, M en B. Lengte 10,5 cm (13 cm schrijfklaar). Gewicht 12 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten