Menu

Kaweco Sport vulpen

Zwart - F
Exclusief
Kaweco Sport vulpen
Zwart - F
Zwart
27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Schrijfinstrumenten voor op reis: Kaweco Sport

De vulpenfabriek Koch, Weber & Co., die in 1883 in Heidelberg werd opgericht, was een tijdlang een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van vulpennen en accessoires, en ook een van de meest vindingrijke: De eerste echt lekvrije "veiligheidsvulpen" van Duitse makelij, bijvoorbeeld, kwam daar vandaan. In 1911 werd het Sport model ontwikkeld, een kleine vulpen die (in een later licht gewijzigde vorm) tot 1970 succesvol bleef in het assortiment - wat niet verwonderlijk is, want enerzijds is de gesloten vulpen met een lengte van 10,5 cm uiterst compact, en anderzijds ligt hij met de dop erop prettig in de hand - de ideale reisvulpen. We hebben het gerestaureerd naar het ontwerp van 1935. Net als zijn model heeft hij een vergulde stalen penpunt met een iridium schrijfpunt. En net zoals Kaweco dat in latere jaren deed, hebben we balpennen, mechanische potloden en koppelingspotloden toegevoegd aan het assortiment schrijfinstrumenten dat geschikt is voor op reis en voor gebruik in een borstzakje. In deze versie - met een zwarte behuizing en guilloché afwerking - zijn ze alleen bij ons verkrijgbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 70818

Pocket vulpen gemaakt van kunsthars (ABS) voor inktpatronen. Vergulde stalen penpunt met iridium schrijfkorrel. Een blauwe patroon wordt meegeleverd. Verkrijgbaar in penpuntbreedtes F, M en B. Lengte 10,5 cm (13 cm klaar om te schrijven). Gewicht 12 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu