Kaweco

Kaweco Liliput Vulpen Roestvrij Staal

Roestvrij staal - F
Kaweco
Kaweco Liliput Vulpen Roestvrij Staal
Roestvrij staal - F
  Roestvrij staal
  € 87,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Octrooi. Praktisch. Kaweco Liliput.

  Hij doet zijn naam eer aan: de Liliput past in een borstzak, broekzak of handtas om af en toe te schrijven, maar is evengoed geschikt voor grotere schrijfopdrachten. De dop van de vulpen heeft een interne schroefdraad; hij sluit dus ofwel heel goed af, ofwel wordt hij, wanneer hij aan de achterkant wordt vastgeschroefd, verlengd tot een volwaardig schrijfinstrument.Omdat we zo onder de indruk zijn van de hanteerbaarheid en functionaliteit, bieden we de Kaweco Liliput vulpen aan in vier versies: naast de lichtgewicht aluminium en roestvrijstalen versies is hij ook verkrijgbaar met een onbehandelde messing behuizing en een koperen behuizing.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67575

   Roestvrij stalen kast. Roestvrijstalen penpunt met iridiumkorrel. Lengte 9,5 cm, schrijfklaar 12,5 cm. Gewicht 20 g. Met één blauw inktpatroon. Penbreedte F, M en B (bij bestelling opgeven). Geleverd in een blikken doosje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen