Menu

Kaweco Liliput vulpen koper

Koper - F
Kaweco Liliput vulpen koper
Koper - F
Koper
84,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Patent. Praktisch. Kaweco Liliput.

Hij doet zijn naam eer aan: de Liliput past in een borstzakje, broekzak of handtas om af en toe wat te schrijven, maar is even geschikt voor grotere schrijfklussen.

De dop van de vulpen heeft een inwendige schroefdraad; hij sluit dus ofwel heel goed af, ofwel, achterstevoren opgeschroefd, breidt hij uit tot een volwaardig schrijfinstrument.

Omdat we zo onder de indruk zijn van zijn gebruiksgemak en functionaliteit, bieden we de Kaweco Liliput vulpen aan in vier versies: naast de lichtgewicht aluminium en roestvrijstalen versies, bieden we hem ook aan met een onbehandeld messing omhulsel en een koperen omhulsel.

Productinformatie

Artikel nummer 67576

Koffer koper. Roestvrijstalen penpunt met iridiumkorrel. Lengte 9,5 cm, schrijfklaar 12,5 cm. Gewicht 25 g. Met één blauw inktpatroon. Penpuntbreedtes F, M en B (gelieve te specifiëren bij bestelling). Geleverd in een blikken etui.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu