Menu

Kaweco Liliput vulpen

Messing - F
Kaweco Liliput vulpen
Messing - F
Messing
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Patent. Praktisch. Kaweco Liliput.

Doet zijn naam eer aan: de Lilliput past in uw handtas, borstzak of broekzak voor incidentele schrijfzaken, maar is ook geschikt voor grotere schrijfklussen. Wij bieden het hier aan in de versie met messing lichaam, dat, omdat het onbehandeld is, patina kan krijgen afhankelijk van opslag, vervoer en gebruiksvoorkeuren. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig. De dop van de vulpen heeft een inwendige schroefdraad; deze sluit de Liliput dus ofwel goed af, ofwel breidt hem uit tot een volwaardig schrijfinstrument.

Productinformatie

Artikel nummer 60702

Body brass. Roestvrijstalen penpunt met iridiumkorrel. Lengte 9,5 cm, schrijfklaar 12,5 cm. Gewicht 25 g. Met één blauw inktpatroon. Penpuntbreedtes F, M en B (bij bestelling opgeven a.u.b.).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu