Menu

Kaweco Liliput vulpen

Messing - F
Kaweco Liliput vulpen
Messing - F
  Messing
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Octrooi. Praktisch. Kaweco Liliput.

  Maakt zijn naam waar: de Liliput past in je handtas, borstzak of broekzak voor incidentele schrijfzaken, maar is ook geschikt voor grotere schrijfopdrachten. Wij bieden het hier aan in de versie met messing lichaam, dat, omdat het onbehandeld is, patina kan krijgen afhankelijk van opslag, vervoer en gebruiksvoorkeuren. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig. De dop van de vulpen heeft een interne schroefdraad; zo sluit hij de Liliput goed af of breidt hij hem uit tot een volwaardig schrijfinstrument.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60702

   Messing koffer. Roestvrijstalen penpunt met iridiumkorrel. Lengte 9,5 cm, schrijfklaar 12,5 cm. Gewicht 25 g. Met één blauw inktpatroon. Penbreedte F, M en B (bij bestelling opgeven).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu