Niewsbrief

Inspiratie voor vrouwen

Lente 2024 DameskledingLente 2024 Dameskleding

Hier vind je verschillende inspirerende artikelen over damesmode. Laat je inspireren door onze outfitideeën voor de lente en ontdek de kleuren van het seizoen. Ontdek boeiende achtergrondinformatie over de fabrikanten van onze producten en materialen. Veel plezier bij het bladeren en ontdekken!

Frisse outfits voor de lente

Voorjaarskleding 2024Voorjaarskleding 2024

Ben je meer een klassiek of sportief type? Heb je kleding nodig die overal bij past of zoek je een speciale outfit voor een feestje? Wij hebben de juiste outfit voor elke gelegenheid. Veel plezier met inspiratie opdoen!

CARE BY ME. Deens ontwerp, traditioneel vakmanschap

Care by meCare by me

Achter het Deense label CARE BY ME zitten ontwerpster Camilla Gullits en haar zakenpartner Pernille Pold. Hun ontwerpen combineren Deens design met het traditionele vakmanschap van India en Nepal, omdat ze niet alleen duurzame kleding en woningtextiel van hoge kwaliteit willen aanbieden, maar ook textiel dat eerlijk is geproduceerd en op een manier die de natuurlijke hulpbronnen spaart. In Nepal bijvoorbeeld maakt handgemaakte textiel een groot deel uit van de nationale economie; net als in India is de productie van textiel traditioneel in handen van vrouwen.

Kwaliteit en eerlijk. Mode van Claudia Lanius

Claudia LaniusClaudia Lanius

Als Duitse pionier in duurzame mode richtte ontwerpster Claudia Lanius ooit haar familiebedrijf op in Keulen. Tegenwoordig staat ook haar dochter Annabelle Homann aan het roer. Samen werken ze aan nieuwe modevisies die geschikt zijn voor de toekomst. Het werk van LANIUS speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modieus design met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden - waarbij de eis van kwaliteit altijd voorop staat.

Verantwoordelijk. Genesis Footwear

Genesis FootwearGenesis Footwear

Genesis Footwear is een sneakerlabel dat zich richt op eerlijke arbeidsomstandigheden en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen zonder concessies te doen aan het design. Daarom worden Genesis sportschoenen bijna volledig gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Hoewel de productie ongeveer vijf tot zeven keer duurder is dan die van de grote namen in de sneakerindustrie vanwege het complexe productieproces en de goede arbeidsomstandigheden, is de uiteindelijke prijs toch niet hoger.

Ontdek meer inspiratie

Voorjaarskleding 2024Voorjaarskleding 2024

Frisse kleuren voor de lente

Handtassen voor damesHandtassen voor dames

Voor meer dan één seizoen