Huss

Huss wierookstokjes

Wierook
Huss
Huss wierookstokjes
Wierook
  Wierook
  € 22,90Basisprijs: € 2,86/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Aangename geuren voor binnen en buiten. Wierookstokjes van Huss

  Deze wierookstokjes zijn afkomstig van de traditionele fabrikant Huss uit het Ertsgebergte in een iets andere vorm dan die welke gewoonlijk voor wierookstokjes wordt gebruikt. Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal - geperste houtskool - als de kleine wierookkaarsen voor wierookfiguren, maar in de vorm van een stokje en hebben alleen een brander nodig om te branden, die bij de levering is inbegrepen. Voor verbranding zonder brander kunt u de stok in de gewenste lengte afbreken, één uiteinde goed verbranden en het andere uiteinde in de grond, in het gras of in een met zand gevulde bak drukken. Zo kunnen de wierookstokjes op vele manieren worden gebruikt. Afhankelijk van de geur verspreiden ze een aangenaam ontspannende of verkwikkende geur, bijna zonder rook, die ze uit zuiver natuurlijke grondstoffen halen. De stokjes kunnen zowel buiten als binnen worden gebrand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17091

   8 wierookstokjes van geperste houtskool, brandduur per stokje ongeveer 1 uur. Een keramische brander (Ø 2 cm, 35 g) is inbegrepen. Gemaakt in Duitsland. Lengte stok 24 cm, Ø 8 mm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen