Kneisz Design

Geurbol Lindehout

6 cm
Kneisz Design
Geurbol Lindehout
6 cm
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Meer oppervlakte. Meer geur

  Waar geschaafd wordt, wordt geschaafd. Een deugniet die denkt aan "afval": zelfs schaafsel kan decoratief worden gemaakt als het tijdens de houtbewerking wordt verkregen alsof je een potlood slijpt. Deze opvallende lindehoutkrullen, gerangschikt tot een bal, zijn niet alleen een blikvanger in de kamer, op de kerstboom of voor het raam. Ze bieden ook een veel groter oppervlak bij hetzelfde volume, waar essentiële oliën optimaal kunnen vervliegen en hun geur kunnen verspreiden. De geurballen zijn zorgvuldig handgemaakt van lokaal lindehout. Het hout blijft natuurlijk; alleen wanneer je het besprenkelt met een paar druppels essentiële olie verspreiden de bollen een delicate geur in de kamer. Welke essentiële olie u gebruikt hangt af van uw geurvoorkeuren; u vindt vele hoogwaardige geuren onder onze Manufactum oliën. Aangezien de lindehoutkrullen met de hand worden samengesteld, kunnen de afmetingen van de geurbollen enigszins variëren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203288

   Bal van lindehout. Ophanging van katoen.
   Opmerking: Etherische oliën kunnen verkleuringen achterlaten op het hout, dit is geen reden tot klacht. Om verkleuring zoveel mogelijk te voorkomen beveelt de fabrikant het gebruik van synthetische geuroliën aan.
   Ø ca. 6 cm. Gewicht ongeveer 13 g. Handgemaakt, daarom kunnen de afmetingen iets afwijken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen