Menu

Container DS Plat

RAL 7021 Zwartgrijs
Container DS Plat
RAL 7021 Zwartgrijs
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  CONTAINER DS in de platte versie. De CONTAINER DS FLAT dient verschillende doelen: hij kan individueel worden gebruikt en, met de extra verkrijgbare wandhouder, als consolemeubel in de woonkamer of op kantoor. Als gestapeld element in combinatie met de klassieke CONTAINER DS biedt het - ondanks het gereduceerde volume - ruimte voor opslag en stapels papieren. Zijn ongebruikelijke afmetingen maken het een interessante aanvulling op de CONTAINER DS serie. Deze container heeft de basisafmetingen van het klassieke model CONTAINER DS en kan ermee worden gecombineerd, evenals met de raamwerken, het TARA-rekelement en het kastelement en de verschillende poten en wielen, en in de hoogte worden gestapeld volgens het systeem met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken.Bovendien heeft het binnenste schap een kabelopening met een diameter van vier centimeter in het midden, op een afstand van twee centimeter van de achterwand. CONTAINER DS FLAT biedt ook een hele reeks verschillende aanvullende items die de veelzijdigheid van het meubel verder uitbreiden.

  Serie Container DS

  Synoniem voor opslag en transport: de container in zijn oervlak van gevouwen staal. Wij bieden dit kastmeubel in de verkleinde vorm van de overzeese container aan in vier verschillende uitvoeringen. Deze goed geproportioneerde opbergboxen dienen vele doeleinden en toepassingsgebieden. Alle containers hebben perforaties in de bodem om kabels door te voeren. De klassieke container, evenals de platte en kleine containers, hebben deuren die aan de bovenkant van de bak scharnieren, die bij het openen in de bovenkant van de bak schuiven en zo bijna geheel verdwijnen. De CONTAINER DS PLUS staat rechtop en heeft een conventionele scharnierende deur aan de zijkant.

  De classic: De CONTAINER DS in de verhouding van een zeecontainer is vrijwel het archetype van de serie CONTAINER DS. Het dient als kast in de woonkamer voor serviesgoed en keukengerei voor de gedekte tafel, op kantoor voor het opbergen van dossiers in gestandaardiseerd formaat of voor papier en kantoorgerei. Als commode voor linnengoed en als meubel in de hal en garderobe. De rechthoekige basisvorm kan worden gecombineerd met een groot aantal aanvullende accessoires. Verschillende poten en wielen of de twee raamwerken dienen als basis. Het TARA legbordelement heeft dezelfde buitenomtrek als de container en kan er verticaal mee worden gestapeld met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken. De kapstok vult de container aan tot een functionele kapstok. De container van dit formaat is verkrijgbaar in een beperkte kleurselectie voorzien van een slot.

  De flat: De CONTAINER DS FLAT heeft de voetafdruk van de klassieke CONTAINER DS en kan er in de hoogte aan gekoppeld en gestapeld worden. Het kan worden gecombineerd met de bovengenoemde accessoires van de klassieke CONTAINER DS. Deze container dient vaak als een plat element dat is ingebouwd in een stapel van de klassieke container. Het is handig met zijn speciale volume voor de stapel papier, voor gebruiksvoorwerpen en als opslag voor vele doeleinden. Met een apart verkrijgbare console kan hij aan de muur worden bevestigd.

  De Small: De CONTAINER DS KLEIN heeft als kleine broer van de CONTAINER DS niet de proporties van een zeecontainer, in tegenstelling tot zijn archetypische grote rolmodel - hij is smaller, met identieke diepte en hoogte. Met zijn kleine afmetingen en ongewone formaat dient het als bijzetmeubel naast het bed en de bank en kan het ook opgestapeld worden tot een toren. Hij kan worden uitgerust met alle losse poten en de wielen. In tegenstelling tot zijn zustermodellen is hij altijd voorzien van een glad dekblad in de desbetreffende kleur.

  De big: Een heel bijzonder meubelstuk met zijn eigen gebruiksmogelijkheden is de CONTAINER DS PLUS. Hij kan staand worden gebruikt en dient als een lockerachtige kleding- of garderobekast en kan ook worden gebruikt als een kast met een groot volume, afzonderlijk of op elkaar gestapeld in de keuken, op kantoor of op andere plaatsen. Net als alle andere zustermodellen kan deze grote container worden gestapeld met behulp van de meegeleverde vierkante verbindingsstukken. Een kledingstang is bij de levering inbegrepen, een speciaal geconstrueerde plank is apart verkrijgbaar als accessoire.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 204228

   Afmetingen: Buitenafmetingen: B 88 × D 40 × H 19,5 cm, Binnenafmetingen: B 84 × D 36 × H 13,5 cm, Kabeldoorvoer: Ø 4 cm
   Gewicht: 14,5 kg
   Materiaal: Buisstaal; plaatstaal, gepoedercoat
   Ontwerp: Kuno Nüssli
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten