Menu
Brunnen

Brunnen Notitieboekje Kompagnon DIN A4

Blanco
Brunnen
Brunnen Notitieboekje Kompagnon DIN A4
Blanco
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Zwarte metgezel.

  Het had oorspronkelijk een moleskin-achtige textielomslag, het kleine, flexibele, jas- en zakvriendelijke notitieboekje dat Bruce Chatwin en vele andere literaire figuren uit de eerste helft van de 20e eeuw gebruikten voor preliteraire doeleinden. Van de verschillende nieuwe edities beschouwen wij deze als de meest geslaagde.

  Notitieboekjes: eenvoudig maar duurzaam.

  Schriften en schriften kunnen met enige rechtvaardiging nog als "verbruiksgoederen" worden beschouwd, maar dit geldt niet voor schriften. Mits hun inhoud van conserverende waarde is, worden zij spoedig archiefmateriaal, en moeten er overeenkomstige, op duurzaamheid gerichte verwerkingsnormen op van toepassing zijn. Dit is het geval met deze.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76789

   Gemaakt door Brunnen in Heilbronn, met 192 garengebonden pagina's van crèmekleurig, inktbestendig papier (80 g/m²), bladwijzer met lint, elastiek om te sluiten, een zakje in de achterflap, een zwarte, generfde en waterafstotende omslag van Balacron (een met vinyl bekleed papier) en - lang gemist - een pennenlipje om een schrijfinstrument in te steken. 29,5 × 21 cm. Geleverd zonder schrijfinstrument.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen