Menu

Boekblok machinaal papier

A4
Boekblok machinaal papier
A4
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Om bij te vullen. Boekblok voor het leren en linnen schrift.

  Dit boekblok is bedoeld voor onze notitieboeken van rundleer en boekdoek. Hun boekblok hoeft niet te worden dichtgebonden, maar wordt gewoon ingevoegd zodat u het geschreven boekblok kunt verwijderen en archiveren en vervangen door een nieuw.

  Gemaakt van koeienhuid en boekdoek: notitieboekjes met verwisselbaar boekblok

  Deze notebooks, gemaakt in Zuid-Duitsland, zijn een ideaal voorbeeld van hoe de esthetisch gemotiveerde aspiraties van een ontwerper zeker een functionele meerwaarde kunnen opleveren (wat helaas allesbehalve de regel is). In dit geval volgt de "functie" als het ware de "vorm": Het verklaarde ontwerpdoel was de naadloze en open verwerking van een rundsleder (hetzelfde materiaal waarvan wij onze bureauonderlegger laten maken), waarmee een boekblok niet conventioneel kan worden gebonden vanwege de materiaaldikte van 3 mm. Bijgevolg moest een afzonderlijke oplossing worden gevonden om het op zijn plaats te houden, en wel in de vorm van een inzetstuk dat met klinknagels en oogjes aan de lederen bekleding is bevestigd. Dit op zijn beurt, ontworpen als omslag, opende de mogelijkheid om het boekblok niet vast te binden maar slechts in te voegen, hetgeen het voordeel heeft dat een geschreven boekblok kan worden verwijderd en gearchiveerd en vervangen door een nieuw exemplaar. Het resultaat: een notebook die weelderig is qua materiaal, maar onopvallend qua ontwerp, met een fantastisch gevoel dat zijn prijs meer dan relativeert met de mogelijkheid van levenslang gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82877

   Genaaid, 144 pagina's tellend boekblok van buff, Italiaans machinaal vervaardigd papier (90 g/m²). Zonder lederen omslag.
   DIN A4: 29,5 × 21 cm
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen