Menu

Adresboek Metalen Rand

A5
Adresboek Metalen Rand
A5
€ 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Adressen. In één oogopslag.

Zelfs in tijden van elektronische adresboeken op computers, mobiele telefoons en soortgelijke toestellen is een degelijk, papieren adresboek zeer nuttig - niet alleen omdat het onafhankelijk is van stroomvoorziening en batterijvoeding. Het kan ook amusant zijn om af en toe zo'n adresboek te pakken, het door te bladeren en bijvoorbeeld de adressen tegen te komen van oude vrienden met wie u al een tijdje contact had willen opnemen.

Adresboeken voor de zwaarste reizen en alledaagse eisen.

Dat de natuurlijke habitat van deze aan de Chiemsee met de hand vervaardigde adresboekjes de rugzak of zelfs de expeditiekoffer is, blijkt uit de ongewone randversteviging van vernikkeld plaatstaal: de 2-mm Texon kaft, afgerond aan de hoeken, is zo beschermd tegen stoten en samendrukken.

Notitie over Texon materiaal.

Texon wordt hoofdzakelijk in de textiel- en schoenindustrie gebruikt als ledervervanger, maar het dient ook als bindmateriaal of, zoals in dit geval, als vervanger van karton. Het materiaal, dat is gemaakt van gelatexeerde cellulosevezels en qua produktietechniek verwant is aan papier, is waterdicht en dus minder gevoelig voor vocht, veel beter bestand tegen mechanische belasting, en het "delamineert" niet, d.w.z. het lost na langdurig gebruik niet op in afzonderlijke lagen - in tegenstelling tot karton met open randen.

Productinformatie

Artikel nummer 41325

2 mm dikke Texon band met metalen versterkte randen. Chamois-kleurig 90 g papier, garen gebonden. Met gelamineerde handvat index. Rubber band sluiting.
A5. 288 pagina's, gelijnd, 33 regels per pagina. 21,5 × 15 cm. Gewicht 560 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu