Menu

Zwitserse plastic kan met zak

Groen
Nieuw
Zwitserse plastic kan met zak
Groen
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Balkon specialist.

  Deze Zwitserse gieter is klein en licht en met zijn vier liter volume perfect voorbereid op gebruik in de balkonomgeving. Zijn specialiteit is dus de watervoorziening van pot- en kuipplanten - herkenbaar aan de uitloop, die aan de voorkant aan de uitloop kan worden bevestigd en het water niet zoals bij een douche in een brede straal laat uitstromen, maar het water in compacte kanalen leidt. Zo kunnen planten in bakken gericht en vooral zonder veel druppelen water krijgen. Wanneer hij niet wordt gebruikt, kan de tuit ook worden opgeborgen op de overgang tussen het gieterlichaam en de sproeibuis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202499

   Met verwijderbare gietbuis. Gemaakt van PE-LD (materiaaldikte 2,3 mm, voedselveilig). Deel 4 l. H 30 × L 41 × D 13 cm. Gewicht 350 g.
   Kleur groen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu