Menu

Zware koperen risotto pot/wok

24 cm
Zware koperen risotto pot/wok
24 cm
269,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Winstgevend

De ergonomisch gevormde, gietijzeren handvatten zijn op al onze koperen potten en pannen geklonken; de roestvrij stalen klinknagels zijn nog uitgegloeid voordat ze worden geperst, zodat een perfect hechte klinknagelverbinding wordt verkregen. Tuitranden maken het makkelijker om het zware koperwerk te hanteren.

Modernisering van de traditie. Koperen potten, diepgetrokken

U zult hier klassiek koperen kookgerei aantreffen; kookgerei dat echter niet gewoon bestaat uit roestvrij staal of aluminium met een laagje koper, zoals tegenwoordig vaak het geval is. Het tegendeel is het geval, want alleen de bekleding is hier flinterdun, een 0,2 mm "dikke" roestvrij stalen folie, aangebracht op 2,3 mm koper. Het smeden is vervangen door een nieuw, gepatenteerd fabricageprocédé, bij de nieuwe ontwikkeling waarvan onze leverancier, het in Vlaanderen gevestigde familiebedrijf Falk, de leiding had. De metaallagen worden door walsen onlosmakelijk met elkaar verbonden; dit wordt bi-metaal genoemd. Er worden "met roestvrij staal beklede" koperplaten geproduceerd, die in verschillende vormen worden diepgetrokken. In de gastronomie wordt kookgerei van Falk niet alleen gewaardeerd om de superieure warmtegeleiding van koper - met de fysiologisch veilige roestvrijstalen bekleding aan de binnenkant en de mat geborstelde oppervlakken aan de buitenkant is het ook gemakkelijk schoon te maken en vergt het weinig onderhoud.

Onderhoudsinstructies:

U kunt de matte glans van de oppervlakken handhaven door af en toe een beetje koperverzorgingsproduct aan te brengen (niet op de ruwe kant van de pannenspons doen).

Let op:

Ons koperen kookgerei is geschikt voor alle soorten fornuizen, behalve inductiefornuizen.

Productinformatie

Artikel nummer 32278

Zonder deksel. Handvat en hulphandvat van gietijzer. Gemaakt in België.
Volume 2,5 l. Base Ø 13 cm, Ø top 25 cm, rand hoogte 9 cm, totale lengte 46 cm. Gewicht 2,4 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu