Guthmann

Zilveren driedubbele armband

Guthmann
Zilveren driedubbele armband
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zilver. Delicaat verpakt

  Guthmann ontwikkelde deze armband in samenwerking met een Italiaanse kettingfabrikant. Het textiel uiterlijk is te danken aan de manier waarop het is gemaakt: De Italiaanse fabrikant omwikkelt klassieke Venetiaanse kettingen met delicate zilverdraden - hun onregelmatig verloop doet denken aan brokaat. In de fabriek in Pforzheim maakt Guthmann van deze kettingen uiteindelijk het complete sieraad met knevelsluitingen.

  Juwelen uit Pforzheim. Martin Guthmann

  Hoogwaardige juwelen betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen - met dat doel voor ogen richtte goudsmid Martin Guthmann in 1906 zijn juwelenfabriek op. Vandaag, in de vierde generatie geleid door zijn achterkleinzoon, produceert het familiebedrijf nog steeds volledig in de juwelen- en goudstad Pforzheim. In de fabriek worden gewalste, gestanste, getrokken en gegoten onderdelen met de hand in kleine series geassembleerd. In het ontwerp worden onder meer oude sieraadvormen en ornamenten uit de eigen geschiedenis verwerkt: ze worden gegoten en - met behulp van historische fabricagetechnieken - overgebracht naar onze tijd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23417

   925 zilver. Lengte 20,5 cm. Gewicht 7 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen