Menu
X47

X47 Organisatiesysteem A6

Bruin
X47
X47 Organisatiesysteem A6
Bruin
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Compact. De X47 in A6-formaat

  Dit X47 organizersysteem heeft slechts drie A5 insteekhoezen en is daarom door zijn kleine formaat niet alleen geschikt voor jaszakken, maar ook slank van formaat. Verder is hij, net als de grotere versies, gemaakt van fijn rundleer. Twee insteekvakken kunnen worden gebruikt voor biljetten, vijf kleinere vakken voor creditcards. Twee verschillend gekleurde tekenstroken dienen als bladwijzer en een lus biedt plaats aan een slanke pen van maximaal 10 cm lang.

  Slim, maar analoog

  Het X47 van de voormalige managementconsultant Matthias Büttner is heel tastbaar voortgekomen uit Büttners afspraakvolle en gezellige beroepspraktijk en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een doordacht systeem van mogelijkheden en combinaties. Afspraken, adressen, notities, enz. vinden hun plaats in individuele notitieboekjes, die in de rugvouw van de leren omslag kunnen worden vastgezet door middel van een staafje in veerrails. In de eerste plaats heeft dit het voordeel dat het op deze manier gevulde omslag veel slanker is dan een ringband, waar door het ontwerp een "minimumdikte" is gegeven (namelijk die van het ringmechanisme zelf plus de dikte van het omslag). Het heeft ook het voordeel dat de inlegvellen tot bijna in het midden van de ordner bruikbaar en beschrijfbaar blijven. En last but not least heeft het het voordeel dat de afzonderlijke "subsystemen" (jaarkalender, maandplanner, weekplanner, schriften met verschillende regels) in een paar eenvoudige stappen kunnen worden herschikt om aan de behoeften van de dag te voldoen: Of de jaar-, maand- of gedetailleerde weekkalender nodig is voor de komende dag (of alle drie), welke regels het notitiepapier vandaag idealiter moet hebben (staan er schetsen of geschreven notities op de agenda?) of dat er een logboek moet worden meegenomen, kan net zo snel worden besloten als dat het kan worden uitgevoerd - en, in tegenstelling tot de logica van de ringband, gemakkelijk in hele functionele eenheden. Daarom neemt u alleen mee wat u echt nodig hebt - vandaag, maar ook morgen, wanneer de eisen heel anders kunnen zijn. Wij bieden de X47 in verschillende vormen aan: Enerzijds is er het organisatiesysteem in twee min of meer opulente (en dienovereenkomstig goedkopere) versies in A5 tot de min of meer minimalistische kleine editie in A6. Aan de andere kant is er de notitie- en kalenderomslag, waarvan de functionaliteit beperkt is, en waarvoor u ook kunt kiezen tussen A5 en A6, elk met twee of drie mechanismen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70888

   Voor 3 inlegvellen van A6 formaat. Gemaakt van fijn bewerkte koeienhuid. Met 2 insteekvakken, 5 vakjes voor creditcards, 2 tekenstroken in verschillende kleuren en een pennenlus voor smalle schrijfwaren tot 10 cm lang. 16,5 × 11 cm. Hoogte, gevuld met 3 inzetstukken, 15 mm. Gewicht 90 g. Levering zonder inlegvel, kaarten, schrijfgerei.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen