Menu

X17 Notebook Lefa

Antraciet - Blanco
X17 Notebook Lefa
Antraciet - Blanco
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Blijvende metgezel. Navulbaar notitieboekje.

  Dit notitieboek met een Lefa-omslag is eigenlijk het kleine broertje van ons X47 organisatiesysteem, omdat het inlegvel kan worden vervangen door een nieuw zodra het laatste blad is beschreven. Daarvoor is er een spanrubber dat het inzetstuk vasthoudt en een dat het deksel betrouwbaar gesloten houdt. Dit heeft als voordeel dat de X17 notebook extreem plat is en weinig ruimte inneemt. Bovendien kan het lang worden gebruikt en bent u flexibel in uw keuze van linialen, omdat wij de navulinzetten aanbieden in blanco en met puntmotieven. Elk inlegvel van het X17-systeem bestaat uit 64 bladzijden (60 g natuurpapier), die gepagineerd en geperforeerd zijn voor het geval u een blad moet uitscheuren. Voor een beter overzicht en het gemakkelijk terugvinden van uw aantekeningen is er een index op de eerste drie bladzijden. Het rode lint kan ook worden gebruikt om twee plaatsen in het schrift te markeren.

  Met Lefa cover. Duurzaam en kreukvrij.

  Lefa is een product gemaakt van afval bij uitstek: het vezelmateriaal bestaat voor 70% uit leerafval en natuurlijke latex. Het is zeer flexibel (kan dus niet knikken) en dankzij het hydrofobe oppervlak ongevoelig voor water en grotendeels bestand tegen (vette) greepsporen. Het is ideaal voor een notebook omdat Lefa, in tegenstelling tot kartonnen covers met open randen, niet delamineert, d.w.z. dat het niet oplost aan de randen. Vanuit een "warm" gevoel is Lefa ook haptisch vergelijkbaar met echt leer, het is even soepel en doet ook qua geur denken aan het origineel. Alleen de duurzaamheid is enigszins beperkt in vergelijking met leer. Dit zal echter niet merkbaar zijn in een notebook.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205513

   Navulbaar notitieboekje in A6 formaat. Inzetstuk met 64 bladzijden, geperforeerd en gepagineerd, index op bladzijde 1-3. 60 g natuurpapier. Lefa cover, met een elastiek om het inlegvel vast te houden en een om het notitieboek te sluiten, en een bladwijzer met lint. 10,3 × 14,6 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu