Menu
Peter Hammer Verlag

Wolf Erlbruch Ansichtkaarten

(8 stuks)
Exclusief
Peter Hammer Verlag
Wolf Erlbruch Ansichtkaarten
(8 stuks)
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Mens in dierlijke vorm. Verzenden

  Wolf Erlbruch, geboren in 1948 en emeritus hoogleraar illustratie aan de universiteit van Wuppertal, is niet alleen een van de belangrijkste maar ook een van de meest eigenzinnige Duitse boekkunstenaars. Als auteur en illustrator van talrijke kinderboeken won hij vele prijzen, waaronder de "Duitse jeugdliteratuurprijs", en ontwierp hij jarenlang een kinderkamerkalender voor de Peter Hammer Verlag. Hij creëerde meesterlijke afbeeldingen van het al te menselijke in dierlijke vorm op de maandelijkse pagina's. Wij bieden hier een selectie van motieven uit zijn kalenders van de laatste jaren aan als ansichtkaarten (momenteel het veiligste communicatiemiddel, omdat de inhoud, zoals men hoort, eens niet systematisch wordt geëvalueerd). Met behulp van meesterlijk getekende dierfiguren worden menselijke zwakheden, krachten en deugden uitgebeeld: van een kat die geduld oefent tot een sportief varken dat vrolijk een pakjessprong (vulgo: kontbom) uitvoert.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60722

   8 postkaarten. 14,8 x 10,5 cm. Peter Hammer Verlag.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten