Mawa Design

Wittenberg vloerlamp

4.0 - Druff
Verkeerswit RAL 9016
Mawa Design
Wittenberg vloerlamp
4.0 - Druff
Verkeerswit RAL 9016
  € 549,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Hier wordt de plafond- en wandspot een op zichzelf staande armatuur. De DRUFF-spot wordt overal gebruikt waar accentverlichting van onderaf nodig is of waar de stroomvoorziening niet via wand- of plafondcontactdozen kan plaatsvinden. DRUFF staat op de vloer, op een dressoir of op een plank. Uitgewerkte behuizing, mooi gemaakt, zonder zichtbare schroeven en kabels. De spots, die 365 graden kunnen worden gedraaid en 90 graden kunnen worden gedraaid, zitten lichtjes verzonken in de rechthoekige behuizing. Dankzij een gepatenteerde bajonet kan de hele lampkop met één ruk van de behuizing worden losgemaakt voor onderhoud. De lichtemissiehoek van de lampen is 12 graden en produceert dus een punctueel licht. De levering omvat twee voorzetlenzen, waarvan het gebruik een lichtbundel van 38 graden en dus een brede bundel oplevert. Kabel: L 230 cm, veiligheidsstekker (type F) . De armatuur bevat LED-lampen. Lichtstroom: 1.100 lm, kleurtemperatuur: 2.700 K, kleurweergave-index (CRI > 90), nominaal vermogen: 2 x 12,7 W. Verwisselbare optiek met stralingshoeken van 12° en 38°.

  wittenberg 4.0 - de allrounder

  De veelzijdigheid en flexibiliteit van de wittenberg systeemarmaturenfamilie is ongeëvenaard. wittenberg 4.0 is de meest veelzijdige systeemarmatuur van mawa en wordt veelvuldig gebruikt in individuele toepassingen. Met de vierde generatie van de multifunctionele lampkop is de hele armatuurserie technisch verbeterd en formeel teruggebracht tot wat mogelijk is. Duurzaamheid en een verantwoord gebruik van grondstoffen zijn voor mawa bijzonder belangrijk.

  MAWA

  Een onderdeel van het zelfbeeld van de armaturenfabrikant mawa is de productie van armaturen en verlichtingssystemen met innovatieve technologieën en productieprocessen aan de rand van Berlijn. Bij de ontwikkeling en het ontwerp richt mawa zich op ontwerpen die een lange levensduur beloven. Een belangrijke zorg van de fabrikant is het in evenwicht houden van het verbruik van hulpbronnen bij de productie van armaturen. Van de eerste schetsen tot prototypes die klaar zijn voor serieproductie, de armaturen van mawa zijn originelen. Het kleine team van het merk rond zijn lichtenthousiaste oprichter en doyen Martin Wallroth is al jaren een kracht om rekening mee te houden in de industrie, niet alleen wat betreft de individuele armaturen in ons assortiment, maar ook wat betreft lichtontwerp voor tentoonstelling, museum- en beursstandverlichting. Op alle gebieden zijn de producten van mawa overtuigend, zowel qua design en materiaal als qua uitvoering van oppervlak en detail en de lichttechniek.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 45305

   Afmetingen: B 19,5 × D 9,6 × H 7,1 / 9,4 cm, Spot: Ø 7,6 cm
   Gewicht: 1,7 kg
   Materiaal: aluminium, poedercoating; textielkabel
   Design: Jan Dinnebier en Martin Wallroth
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen