Menu
Die Stadtgärtner

wenskaarten met wilde bloemenzaden

(5 stuks)
Set 1
Die Stadtgärtner
wenskaarten met wilde bloemenzaden
(5 stuks)
Set 1
  Set 1
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Het was nog nooit zo eenvoudig om bloemen per post te versturen.

  Onze tip: Waarom stuurt u geen zaden in plaats van boeketten? Het is gemakkelijk in te pakken en kost niet extra aan het loket van het postkantoor. Er zijn talloze gelegenheden om zo'n kleine groet "met een mooi uitzicht" te sturen - daarom hebben wij de motieven voor onze set wenskaarten zo gekozen dat ze bij vele gelegenheden passen. De ontvanger* ontvangt bij de wenskaart zaadpapier in vouwkaartformaat, dat in zijn geheel in wat aarde in de bloempot of het perk kan worden gelegd en tot bloei kan worden gebracht. Zo brengt de bloemengroet langdurige vreugde.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207276

   Set van 5 vouwkaarten. Drie motieven (zoals afgebeeld). Elk kaartmotief bevat wilde bloemenzaden in zaadpapier. Kaarten van natronkraftkarton (283 g/m²), formaat 10,5 × 14,8 cm (DIN A6). Bijpassende C6 enveloppen zijn inbegrepen. Voor potten en bedden: Na het verwijderen van het zaadpapier licht bedekken met aarde en goed bevochtigen. Geef regelmatig water totdat de zaden opkomen - maar doe dit voorzichtig.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen