Menu
Rossi 1931

wenskaarten Florentijns papier

(10 stuks)
Rossi 1931
wenskaarten Florentijns papier
(10 stuks)
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  De vouwkaarten zijn onbedrukt, de enveloppen zijn aan de binnenkant gevoerd met Florentijns papier. De set bevat tien motieven.

  Uit Florence: Decoratief papier

  Het in Florence vervaardigde papier, dat wij in de winter regelmatig per postorder aanbieden - en het hele jaar door in onze warenhuizen - kan terugblikken op een traditie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Destijds, bedrukt met houten stempels en eenvoudige siermotieven, werden ze gebruikt als boekbindmateriaal, later (en nu nog steeds) ook als lamineerpapier voor dozen of voor het bekleden van kasten en laden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200667

   10 wenskaarten van katoenpapier (240 g/m²) in het formaat 8,5 × 13,5 cm (gevouwen) met 10 bijpassende enveloppen van katoenpapier (120 g/m²) in het formaat 9 × 14 cm. De enveloppen zijn gevoerd met 10 verschillende Florentijnse papiersoorten. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen