Menu
Rossi 1931

wenskaarten Dierenmotieven gesorteerd

(10 stuks)
Exclusief
Rossi 1931
wenskaarten Dierenmotieven gesorteerd
(10 stuks)
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Het formaat van deze wenskaarten is gemaakt voor al diegenen die ooit geconfronteerd zijn geweest met de verlammende angst voor het blanco vel papier: ideaal om de vriendelijke wens en groet te kunnen presenteren, maar niet zo groot dat men zich gedwongen zou voelen nietszeggende opstellen te schrijven. Wij bieden de wenskaarten aan in een set met tien verschillende motieven van historische dierentekeningen: Uil, insect, pinguïn, dronte, kreeft, kameleon, aap, schildpad, octopus en sardines.

  Tekening. Het pad naar cognitie.

  Herkenning is gebaseerd op identificatie aan de hand van bepaalde kenmerken. Hoe vollediger en gedetailleerder de identificatie, dus de conclusie, hoe zekerder en nauwkeuriger de kennis. Tegen deze achtergrond wordt het begrijpelijk waarom het wetenschappelijk tekenen zo belangrijk blijft: het vereist van nature een geconcentreerde blik op elk detail - in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fotograaf moet de tekenaar zich op elk detail concentreren, mag hij niets over het hoofd zien, om het object in zijn geheel te kunnen vatten en realistisch op papier vast te leggen. Om die reden wordt tekenen ook nu nog gebruikt in wetenschappen als plantkunde, zoölogie of archeologie om een beeld te krijgen van alle kenmerken van het onderzoeksobject: tekenen als weg naar kennis. En zo maken de motieven van dit briefpapier - gemaakt op basis van historische tekeningen uit een uitgebreide collectie 18e-eeuwse prenten en tekeningen - geen onderscheid tussen fossiel en levend organisme, tussen lagere en hogere ontwikkelingsstadia. Met de grootst mogelijke precisie en aandacht voor detail geven zij zonder (voor)oordeel weer wat bij nadere beschouwing werd opgemerkt (en dus herkend).

  Productinformatie

  Artikel nummer 200665

   Set van 10 vouwkaarten van 200 g gerecycled karton (75% cellulose, 25% katoen) in het formaat 13 × 8,5 cm en de bijbehorende enveloppen van 120 g gerecycled papier (75% cellulose, 25% katoen) in het formaat 9 × 14 cm. Doorgeverfd met zuiver plantaardige kleurstoffen en bedrukt: afhankelijk van het motief, rood op groen, blauw op lichtbraun, blauw op Braun, blauw op lichtblauw of zwart op wit. Uit Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten