Wenskaart Chiyogami

Nr. 6
Wenskaart Chiyogami
Nr. 6
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Japanse hoffelijkheid: wenskaarten.

  Een groet uit Japan en een groet voor allen die het Japanse gevoel voor het decoratieve waarderen. Deze vouwkaarten in de enveloppe kunnen worden gebruikt om een handgeschreven groettekst te dragen, maar u kunt natuurlijk ook van het papier zelf een geschenk maken door er een kaart van vergelijkbaar formaat in te steken en het artistieke origineel blanco te laten. Hoe dan ook, als u wilt dat deze wenskaart volgens Japans gebruik wordt gepresenteerd, zorg er dan voor dat u hem met beide handen overhandigt - en laat een klein strikje zien.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69916

   Vouwkaart van zeemkleurig 200 g papier (75% cellulose en 25% katoen) in het formaat 11,8 × 11,8 cm. Versierd met Japans Chiyogami papier (gezeefdrukt met ornamenten die typisch zijn voor het land). Met een enveloppe van 120 g papier (75% cellulose en 25% katoen), formaat 12,5 × 12,5 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen