Menu

Weekplanner liggend formaat

Blauw
Weekplanner liggend formaat
Blauw
€ 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zoals veel andere in principe nuttige kantoorartikelen lijdt de liggende weekkalender voor op het bureau gewoonlijk onder zijn minder dan elegante presentatie. Hier is een mooi, eenvoudig voorbeeld uit Zuid-Korea: met regels (weekoverzicht voorin, ruiten achterin) op zeemkleurig 80 g papier en mat 300 g karton in zwart, duifblauw of wijnrood. Met een rubberen sluiting is de kalender ook geschikt om mee te nemen.

Vertegenwoordiger in het dagelijks leven. Papierwaren uit Japan en Zuid-Korea

De hoge kwaliteit van Japans briefpapier - waarvan onze catalogi al vele jaren profiteren - heeft ook te maken met het feit dat het Japanse schrift de mechanisatie door schrijfmachines bemoeilijkte. Hoewel de eerste modellen schrijfmachines in het begin van de vorige eeuw beschikbaar waren, bleken zij uiterst moeilijk te gebruiken als men niet alleen het Japanse syllabische schrift wilde gebruiken, maar ook de Chinese karakters ("kanji") die in Japan gebruikelijk zijn. Zo was het tot de invoering van de kantoorcomputer nog steeds gebruikelijk zakelijke brieven met de hand te schrijven, en werd om representatieve redenen gebruik gemaakt van hoogwaardig schrijfmateriaal.
In Japan is de passie voor het handschrift tot op de dag van vandaag blijven bestaan, ook al is het niet voor representatieve correspondentie, maar eerder voor alledaagse notities. Ook elders in de Oost-Aziatische regio blijft een bijzondere affiniteit voor geselecteerd briefpapier bestaan. Deze worden dikwijls gekenmerkt door fijn, glad, ongestreken papier met onopvallende lijnen - dit is te danken aan het nog steeds zeer wijdverbreide gebruik van fijn-loodstiften, die hun waarde hebben bewezen wat betreft de herkenbaarheid van de complexe lettertekens.
Voor ons kantoorassortiment hebben wij een aantal van dergelijke hoogwaardige notitieboekjes, notitieblokken en kalenders uit Japan en Zuid-Korea verzameld.

Productinformatie

Artikel nummer 36826

70 bladen, waarvan 54 met een weekindeling met zes kolommen (zaterdag en zondag delen één kolom), 15 met blanco koptekst en ruitvormige indeling. 21 × 11 cm. Zelfklevend, Zwitserse brochure. Klinknagel metaal. Uit Zuid-Korea.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu