SIDE BY SIDE

Wandrek Pavo

Groot
SIDE BY SIDE
Wandrek Pavo
Groot
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handige kapstok - als een veelzijdige sculptuur aan de muur. PAVO kan worden gebruikt als kapstok of plank voor kleding, als handdoekhouder in de keuken en badkamer, voor kookgerei of als standaard voor tijdschriften. Interpretabel in zijn doel en decoratief, handgemaakt object. Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Max. draaggewicht 8 kg. Montagetoebehoren en instructies inbegrepen.

  Side by Side

  Producten van een bijzondere fabrikant: De geschiedenis van SIDE BY SIDE is gebaseerd op een initiatief van de productontwerpster Sabine Meyer. Tien jaar geleden maakte zij kennis met het werk van de timmerwerkplaats Wendelstein Werkstätten in de Beierse uitlopers van de Alpen en daarmee met de vaardigheden en het enthousiasme van de gehandicapte ambachtslieden die daar in productie zijn. Sindsdien worden er hoogwaardige producten, goed ontworpen door haar en andere productontwerpers, geproduceerd in het beste vakmanschap.

  Dit is een indrukwekkend bewijs dat productkwaliteit en sociaal engagement elkaar perfect aanvullen. Het succes van SIDE BY SIDE spreekt voor zich: bij voorkeur gemaakt van lokaal hout en behandeld met milieuvriendelijke oliën, wassen of vernissen, zijn de producten inmiddels bekroond met een groot aantal designprijzen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204398

   Materiaal: Essen, onbehandeld, staaf: Roestvrij staal, kunststof
   Design: FRAU CAZE: Carolin Zeyher
   Groot
   Afmetingen: B 65 × D 4 × H 28 cm
   Gewicht: 1,25 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen