Menu
MAGAZIN

Wandrail voor Fip plank

MAGAZIN
Wandrail voor Fip plank
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Met de wandrail komt FIP op de muur. Schroeven en pluggen zijn bij de levering inbegrepen.

  Plank FIP

  Karkas: Het karkas is het hart van FIP. Hij kan met behulp van de wandrail aan de muur worden bevestigd als legplank of met de sokkel worden gecombineerd tot een dressoir. Sokkel: De sokkel wordt onder de romp geplaatst en maakt van de FIP een dressoir. Met zijn steekverbindingen kan hij echter ook tussen twee rompelementen worden geplaatst. Het dressoir wordt dan een highboard. Wandrail: Met de wandrail kan de romp aan de muur worden bevestigd. Hij kan worden gebruikt als open boekenkast of als gesloten wandmeubel, voorzien van een legplank en/of schuifdeur. Schuifdeur: De schuifdeur maakt van de open kast een gesloten opbergmeubel. Een romp kan één of twee schuifdeuren bevatten. Plank: De planken zorgen voor extra afscheiding in de romp. De vrije hoogte is 33 cm. Met de legplanken kan deze hoogte worden verdeeld in vakhoogten van 8,5 cm, 16 cm of 23,5 cm. Een romp kan tot zes planken bevatten.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 204264

   Afmetingen: B 112 × D 2 × H 4 cm
   Gewicht: 1 kg
   Materiaal: plaatstaal, poedercoating (zuiver wit RAL 9010)
   Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten