Menu

Plank Fip

(lichaam)
RAL 9010 Zuiverwit
Plank Fip
(lichaam)
RAL 9010 Zuiverwit
  € 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Een ontwerp van de CONTAINER DS ontwerper Kuno Nüssli: FIP is een wandplank of dressoir, stapelbaar met behulp van de staaldraadvoet en desgewenst afsluitbaar met een schuifdeur. Het U-vormige, fijnmazige lichaam van staal is de basismodule die naar behoefte en gebruik kan worden uitgerust: als open wandplank voor boeken of dossiers, als alternatief voor het klassieke wandmeubel in de keuken of als dressoir in de woonkamer voor borden, kopjes en glazen. De basis van het apparaat is voorzien van verstelbare poten en dient als voetstuk. Ook kunnen de meubels op elkaar gestapeld worden. FIP biedt ruimte en kan worden aangevuld en vormgegeven met diverse legborden en schuifdeuren. Een ongewoon meubel dat aan uw behoeften voldoet en ondanks zijn volume licht en delicaat blijft. Let op: romp, plint, wandrail, schuifdeur en legplank worden elk afzonderlijk aangeboden en kunnen naar wens worden samengesteld.

  Plank FIP

  Karkas: Het karkas is het hart van FIP. Hij kan met behulp van de wandrail aan de muur worden bevestigd als legplank of met de sokkel worden gecombineerd tot een dressoir. Sokkel: De sokkel wordt onder de romp geplaatst en maakt van de FIP een dressoir. Met zijn steekverbindingen kan hij echter ook tussen twee rompelementen worden geplaatst. Het dressoir wordt dan een highboard. Wandrail: Met de wandrail kan de romp aan de muur worden bevestigd. Hij kan worden gebruikt als open boekenkast of als gesloten wandmeubel, voorzien van een legplank en/of schuifdeur. Schuifdeur: De schuifdeur maakt van de open kast een gesloten opbergmeubel. Een romp kan één of twee schuifdeuren bevatten. Plank: De planken zorgen voor extra afscheiding in de romp. De vrije hoogte is 33 cm. Met de legplanken kan deze hoogte worden verdeeld in vakhoogten van 8,5 cm, 16 cm of 23,5 cm. Een romp kan tot zes planken bevatten.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 204263

   Afmetingen: B 145 x D 31,3 x H 36,5 cm, kabeldoorvoer: Ø 4cm
   Gewicht: 17 kg
   Materiaal: Plaatstaal, gepoedercoat; blindklinknagels: Aluminium
   Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu