Menu
Foresti &Suardi

Wandlamp messing gietwerk

Foresti &Suardi
Wandlamp messing gietwerk
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een voor de muur

  Zware, robuuste wandlamp, gemaakt in Italië en bestand tegen extreme belastingen. Behuizing en traliekorf zijn gemaakt van massief, gepolijst messing.

  Italiaanse scheepslichten. Gemaakt van messing

  Sinds de dagen van Olim worden deze wind- en weerbestendige scheepslichten van gegoten messing en glas gemaakt aan het Iseomeer bij Milaan. Op zee trotseren ze zwaar weer, zout water en - als ze voorzien zijn van een beschermrooster - zelfs het slaan van delen. Voor alle soorten buitentoepassingen zijn deze verbazingwekkend goedkope armaturen dus niet alleen goed uitgerust, maar zelfs overgekwalificeerd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 41387

   Voet met 15° kanteling en beschermrooster van gegoten messing, koepel van gezandstraald persglas. Plastic fitting E27 (max. 40 W). IP 44. Gemaakt in Italië. Ø 10 cm, projectie 18 cm. Gewicht 1,3 kg. Geleverd zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen