Menu

Wandkapstok Gaston

Wandkapstok Gaston
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Mooi van vorm en van eersteklas vakmanschap: GASTON heeft een legplank - niet alleen voor hoeden - en een roestvrij stalen stang voor diverse kleerhangers en stevige kapstokhaken. Wij leveren met schroeven, pluggen en goede ophanginstructies.

Side by Side

Producten van een bijzondere fabrikant: De geschiedenis van SIDE BY SIDE is gebaseerd op een initiatief van de productontwerpster Sabine Meyer. Tien jaar geleden maakte zij kennis met het werk van de timmerwerkplaats Wendelstein Werkstätten in de Beierse uitlopers van de Alpen en daarmee met de vaardigheden en het enthousiasme van de gehandicapte ambachtslieden die daar in de productie werkzaam zijn. Sindsdien worden er hoogwaardige producten, goed ontworpen door haar en andere productontwerpers, vervaardigd in het beste vakmanschap.

Dit is een indrukwekkend bewijs dat productkwaliteit en sociaal engagement elkaar perfect aanvullen. Het succes van SIDE BY SIDE spreekt voor zich: de producten zijn bij voorkeur gemaakt van lokale houtsoorten en behandeld met milieuvriendelijke oliën, wassen of vernissen, en zijn inmiddels bekroond met een groot aantal designprijzen.

Productinformatie

Artikel nummer 68859

Afmetingen: B 72 x D 30 x H 14 cm
Gewicht: 2 kg
Materiaal: essen, naturel; haak: roestvrij staal
Design: Christian Hoisl en Anneke Bieger
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu