Menu

Wandhaakset Dierentuin

(set van 3)
Oceaan
Wandhaakset Dierentuin
(set van 3)
Oceaan
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Verschillende sets van elk drie wandhaken voor garderobe en kinderkamer. Voor speelse organisatie en opruimen. Levering inclusief gelakte schroeven en pluggen. Met de Savanna jashaakset wordt opruimen eindelijk leuk. Of het nu gaat om een jas, rugzak of knuffel: de kleintjes wijzen spelenderwijs hun favoriete items toe aan de flamingo-, nijlpaard- of giraffemotieven. Met de set Oceaan kunnen kleine diepzeeverkenners in de uitgestrektheid van de oceanen duiken en octopussen, zeehonden en walvissen ontdekken. Welk kind droomt er niet van om de oceanen te verkennen? Of beantwoord de roep van het wild met de Jungle set: Laat uw kleintjes door de dichte jungle zwerven. Daar ontmoeten ze olifanten, papegaaien en krokodillen op een rendez-vous met hun favoriete dieren. Onderweg dunt het struikgewas van jassen en expeditie-uitrusting uit. De Forest set maakt de serie compleet met bosdieren als beer, hert en vos. De Dino set neemt ons mee terug naar de gevaarlijke dierenwereld van het Mesozoïcum met Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus en Brachiosaurus.

  Productinformatie

  Artikel nummer 58754

   Gewicht: 500 g (set)Materiaal: staal, gelaktOntwerp: Martin Hirth
   OceaanAfmetingen: Octopus: B 7 × H 10 cm, Zeehond: B 9 × H 5cm, Walvis: B 13 × H 7 cmKleuren: Octopus: Pastelblauw RAL 5024, Zeehond: Blauwgrijs RAL 7031, Walvis: Raamgrijs RAL 7031
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu