Menu

Wandelschoen koeienhuid

Donkerbruin
Wandelschoen koeienhuid
Donkerbruin
Donkerbruin
249,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Deze enkelhoge wandelschoen is een speciaal model voor Manufactum. Hij is niet alleen aan de buitenkant gemaakt van sterk leer, maar is aan de binnenkant ook volledig gevoerd met zacht leer, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. Het is van Berghen, een Belgisch merk waaronder het familiebedrijf Dubois in Brussel al sinds 1993 wandelschoenen produceert.

Leder. Binnen en buiten

Berghen heeft speciaal voor ons dit enkelhoge model vervaardigd, dat aan de binnenzijde volledig met zacht leer is gevoerd. De wandelschoen behoort tot categorie C, d.w.z. dat hij een stevige schacht heeft en zelfs geschikt is voor moeilijke trekkingtochten en tochten in het hooggebergte. Door de combinatie van vijf paar oogjes en één paar diepe trekhaken kan de schoen snel en comfortabel worden aan- en uitgetrokken en sluit hij goed aan op de voet.

Berghen. Belgische wandelschoenen

Berghen is een Belgisch merk waaronder het Brusselse familiebedrijf Dubois al sinds 1993 wandelschoenen produceert. Alle werkstappen, van het concept tot de afgewerkte schoen, worden in Europa uitgevoerd. Voor de afzonderlijke componenten vertrouwt Berghen op beproefde leveranciers, zoals de Vibram® buitenzolen, die van een speciale rubbersamenstelling zijn gemaakt en daardoor een perfecte grip en goede slijtvastheid garanderen. Wat alle modellen van Berghen gemeen hebben, is dat ze zijn ontworpen om zo licht mogelijk te zijn zonder afbreuk te doen aan hun duurzaamheid en draagcomfort.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 39551

Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 2,4-2,6 mm), chroomgelooid. Voering koeienhuid, chroom gelooid. Uitneembare binnenzool. Vibram® rubberen zool met goede grip en profiel. Gemaakt in Italië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu