Menu

Wandelschoen koeienhuid

Donkerbruin
Wandelschoen koeienhuid
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Deze enkelhoge wandelschoen is een speciaal model voor Manufactum. Het is niet alleen gemaakt van sterk leer aan de buitenkant, maar het is ook volledig gevoerd met zacht leer aan de binnenkant, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. Het is afkomstig van Berghen, een Belgisch merk waaronder het Brusselse familiebedrijf Dubois sinds 1993 wandelschoenen produceert.

  Leer. Binnen en buiten

  Berghen maakte speciaal voor ons dit speciale enkelhoge model, dat aan de binnenkant volledig gevoerd is met zacht leer. De wandelschoen behoort tot categorie C, dat wil zeggen dat hij een stevige schacht heeft en zelfs geschikt is voor zware trektochten en hoge bergtochten. Door de combinatie van vijf paar veterogen en een paar diepe trekhaken kan de schoen snel en comfortabel worden aan- en uitgetrokken en sluit hij goed aan op de voet.

  Berghen. Belgische wandelschoenen

  Berghen is een Belgisch merk waaronder het Brusselse familiebedrijf Dubois sinds 1993 wandelschoenen produceert. Alle stappen van het concept tot de afgewerkte schoen worden in Europa uitgevoerd. Voor de afzonderlijke componenten vertrouwt Berghen op beproefde leveranciers, zoals de Vibram®-buitenzolen, die uit een speciale rubbersamenstelling bestaan en zo een perfecte grip en een goede slijtvastheid garanderen. Wat alle Berghen-modellen gemeen hebben, is dat ze zo licht mogelijk zijn ontworpen zonder afbreuk te doen aan hun duurzaamheid en draagcomfort.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 39551

   Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 2,4-2,6 mm), chroomgelooid. Voering koeienhuid, chroom gelooid. Uitneembare binnenzool. Antislip rubberen Vibram®-zool met profiel. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu