Ifö Electric

Wand- en spiegellamp porselein

Zwart
Ifö Electric
Wand- en spiegellamp porselein
Zwart
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gewoon mooi

  Deze wand- en spiegelarmatuur van keramiek en opaalglas, geschikt voor vochtige ruimtes, werd in 1965 ontworpen door de Zweedse ontwerper Sigvard Bernadotte. Hij is zowel geschikt voor verticale als voor horizontale montage.

  Noorderlicht. Gemaakt van porselein en glas

  Dankzij zijn uitstekende isolerende eigenschappen en weerstand tegen veroudering is porselein nog steeds het materiaal bij uitstek voor lamphouders en fittingen voor buiten- en badkamerverlichting. Deze porseleinen lampen worden in Zuid-Zweden vervaardigd door Ifö Electric - een bedrijf dat zich al in 1887 specialiseerde in keramische onderdelen en nu een van de belangrijkste producenten van keramische armaturen is.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 15766

   Porselein, glas, siliconen afdichting. Hoogte 29,5 cm, breedte 7,5 cm. Projectie 10 cm. Gewicht 1,1 kg. IP 44, porseleinen stopcontact 2 x E14 (max. 40 W elk). Geleverd zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen