Menu
Foresti &Suardi

Wand- en Plafondlamp Messing Gegoten Rond

Foresti &Suardi
Wand- en Plafondlamp Messing Gegoten Rond
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ronde armatuur met prismatische koepel

  Deze buitenlamp, die zowel geschikt is voor wand- als plafondmontage, 1. wordt geleverd zonder beschermkooi (wat ongebruikelijk is, maar een onbelemmerd zicht biedt op de fraaie prismatische glazen koepel) en 2. houdt een zekere afstand tot de grond door middel van drie fixeerbare voetjes, waardoor hij visueel doet denken aan een UFO die net geland is uit B-films uit de jaren veertig.

  Italiaanse scheepslichten. Gemaakt van messing

  Sinds de dagen van Olim worden deze wind- en weerbestendige scheepslichten van gegoten messing en glas gemaakt aan het Iseomeer bij Milaan. Op zee trotseren ze zwaar weer, zout water en - als ze voorzien zijn van een beschermrooster - zelfs het slaan van delen. Voor alle soorten buitentoepassingen zijn deze verbazingwekkend goedkope armaturen dus niet alleen goed uitgerust, maar zelfs overgekwalificeerd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 41388

   Lichaam van gegoten messing, koepel van gecanneleerd persglas. Keramisch stopcontact E 27 (max. 60 W). IP 54. Gemaakt in Italië. Ø 21 cm, diepte 10,5 cm. Gewicht 1,6 kg. Geleverd zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen