Menu

Wand- en plafondlamp cilindrisch

Middel
Wand- en plafondlamp cilindrisch
Middel
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Heldere, strakke vorm, perfect afgewerkt met een hoogwaardige reflector van mat wit opaalglas. Het zeer transparante maar ondoorzichtige materiaal zorgt voor een ideale lichtverdeling en dus voor gelijkmatig en niet-verblindend licht. De witte metalen fitting houdt de glazen kap vast met een zogenaamde schuifgrendel, waardoor de techniek zonder gereedschap toegankelijk is. Stopcontact: E27. Lichtbron niet bij de levering inbegrepen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 44881

   Materiaal: Stopcontact: porselein, kap: Opaal glas, montageplaat: staal, met poedercoating of gegoten aluminium, met poedercoating
   Medium Stroomverbruik: max. 1 × 52 W. IP 20.Afmetingen: Ø 25 × H 12 cmGewicht: 1,5 kg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu