Menu

Waldmann Vulpen Noble penpunt

Edele Veer - F
Waldmann Vulpen Noble penpunt
Edele Veer - F
Edele Veer
279,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De edele veer. Samenwerking met de Süddeutsche Zeitung.

De serie Edelfeder schrijfinstrumenten is het resultaat van een samenwerking tussen Waldmann en de Süddeutsche Zeitung. Het meest opvallende kenmerk van dit model is de elegante combinatie van materialen: de body is gemaakt van hoogglans gepolijst messing met meerdere zwarte laklagen, de greep is gemaakt van gerhodineerd messing. Massief sterling zilver is gebruikt voor de guilloché schroefdop. Het graveerveld maakt personalisering van dit mooie stuk mogelijk. De vulpen kan worden gebruikt met inktpatronen, maar ook met de zuigerconverter Waldmann, die u ook in ons assortiment vindt. Wij bieden ook een rollerbalpen en een biro uit de serie edele penpunten aan.

Een historisch stuk. In zilveren gewaad

(Ongecorrodeerd) zilver is in staat om ongeveer 99% van het invallende zichtbare licht te reflecteren, meer dan enig ander edelmetaal. Een van de bijzondere kenmerken van dit bijna wit glanzende metaal is de aangename warmte, die het zowel optisch als haptisch uitstraalt. Als materiaal voor schrijfinstrumenten heeft zilver naast alle esthetische voordelen nog een ander voordeel: de loop heeft een aangename zwaarte in de hand. In de loop van de tijd krijgt het materiaal ook een karakteristiek patina.

Een juweel met een praktische inslag

Dat kan geen toeval zijn: het familiebedrijf Waldmann bewijst zijn affiniteit met juweliersfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door zijn hoofdkantoor in het Zwabische Birkenfeld bij Pforzheim. Waldmann produceert al sinds 1918 sterling zilveren schrijfinstrumenten in dit aloude centrum van de juwelenfabricage en de verfijning van schrijfinstrumenten.
Aan het oppervlak tonen details zoals de guilloché korrel- of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de loop de affiniteit van de ambachtsman met het decoratieve werk. Binnenin wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het zorgvuldig geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

Productinformatie

Artikel nummer 15450

Messing lichaam, meervoudig gelakt en hoogglans gepolijst. Messing handvat, gerhodineerd. Guilloche schroefstop met gravureveld (55 × 7 mm) van 925 zilver, niet geplateerd. Clip gemaakt van een koper-beryllium legering, gerhodineerd. Penpunt van roestvrij staal, gepolijst, met iridiumkorrel. Inktgeleider van kunststof. Lengte gesloten 13,5 cm, schrijfklaar 12,5 cm. Gewicht 40 g. Verkrijgbaar in de puntbreedtes F, M en B (gelieve te specifiëren bij bestelling). Geleverd met 6 standaard blauwe patronen en een zilveren reinigingsdoekje. De vulpen kan ook worden bediend met een piston converter.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu