Manufactum

Wafel piqué handdoek halflinnen wit

Handdoek
Manufactum
Wafel piqué handdoek halflinnen wit
Handdoek
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Het traditionele bedrijf Vieböck in Oostenrijk produceert deze handdoeken en de bijpassende badmat geheel volgens onze specificaties. Het bijzondere is niet alleen het wafelpiquéweefsel met zijn honingraatachtige structuur en keperrand, maar ook het korrelige gevoel en het weelderige materiaalgewicht. Beide zijn te danken aan het gebruik van zacht katoen en stevig linnen garen. In Duitsland kun je de sjaals in dit ontwerp alleen bij Manufactum krijgen.

  Plastic structuur. Wafelpiqué van halflinnen

  Handdoeken van halflinnen wafelpiqué zijn ideaal voor de zomer: ze zijn niet zo dik als badstof, maar toch van vrij zware kwaliteit, nemen veel vocht op, maar drogen ook weer snel. Door de reliëfachtige weefstructuur - na de eerste wasbeurt veert het materiaal nog een beetje in en wordt de wafelstructuur sterker - heeft wafelpiqué bij het drogen een licht masserend effect, dat de doorbloeding van de huid kan stimuleren. Het aangenaam korrelige gevoel van de stof wordt gecreëerd door het gebruik van een slijtvast linnen garen in de schering (Nm 13/2). Het linnen voelt ook aangenaam verkoelend aan. Leinenweberei Vieböck De handdoeken worden vervaardigd in de regio Mühlviertel in Opper-Oostenrijk. De bijpassende badmatten zijn aanzienlijk dikker met een weefselgewicht van 800 g/m² - dus licht dempend - en zijn net als de handdoeken geweven van sterk halflinnen.

  Plastic structuur. Wafelpiqué van halflinnen.

  Handdoeken van halflinnen wafelpiqué zijn ideaal voor de zomer: ze zijn niet zo dik als badstof, maar toch van vrij zware kwaliteit, nemen veel vocht op, maar drogen ook weer snel. Door de reliëfachtige weefstructuur - na de eerste wasbeurt veert het materiaal nog een beetje en wordt de wafelstructuur intenser - heeft wafelpiqué bij het drogen een licht masserend effect, dat de doorbloeding van de huid kan stimuleren. Het aangenaam korrelige gevoel van de stof ontstaat door het gebruik van een slijtvast linnen garen in de schering (Nm 13/2). Het linnen voelt ook aangenaam koel aan. De handdoeken worden vervaardigd door Leinenweberei Vieböck in het Opper-Oostenrijkse Mühlviertel. De bijpassende badmatten zijn veel dikker met een stofgewicht van 800 g/m² - dus enigszins dempend - en zijn net als de handdoeken geweven van sterk halflinnen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43668

   50% linnen en 50% katoen. Stofgewicht 400 g/m². Garengetal in de ketting Nm 13/2 (linnen garen), in de inslag Nm 17/2 (katoen garen). De krimp is 4%. Gemaakt in Oostenrijk.
   Gastendoek 30 × 50 cm
   Handdoek 45 × 100 cm
   Douchehanddoek 70 × 150 cm
   45 × 100 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten