Menu
Monastero di Camaldoli

Voetcrème

Monastero di Camaldoli
Voetcrème
  € 18,90Basisprijs: € 189,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Voetcrème met glycerine

  Voor de dagelijkse verzorging van gevoelige voetzolen; glycerine houdt de huid soepel en zacht.

  Sneeuw, dennenbomen en complete rust

  Camaldoli is een van die bijzondere kloosterplaatsen waaruit een hele kloostercultuur is voortgekomen en die ook nu nog leeft. Het getal 11 speelt er een rol: de 11e eeuw en 1.111 m boven de zeespiegel markeren de ruimte-tijd structuur waarin St. Romuald deze semi-Remitische tak van de Benedictijnen ten noordoosten van Arezzo stichtte. Vergelijkbaar met de Kartäusern zijn hier ook kluizenaarsmonniken, die elk kleine huisjes met tuinen bewonen. Als benedictijns erfgoed is er ook een klooster met gemeenschapsleven, zodat een Camaldolees kan kiezen welke levenswijze hij verkiest. Een van de belangrijkste werkterreinen daar is de produktie van cosmetische produkten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 55464

   100 ml potje

   Ingrediënten: AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, MENTHOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAMPHOR, EDTA, METHYL SALICYLATE, PARFUM, BHT, LINALOOL, GERANIOL, METHYL HEPTINE CARBONATE, GAMMA-METHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters