Menu

Vloerlamp Anglepoise® Type 75, MHE

Saksen Blauw
Vloerlamp Anglepoise® Type 75, MHE
Saksen Blauw
€ 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De vloerlamp van de armaturenserie is gebaseerd op de technologie van de werklamp. De oervoorganger van deze werklamp werd ontworpen op basis van de uitvinding van een nieuw type trekveer. De ANGLEPOISE® TYPE 75 vertegenwoordigt de laatste fase in de ontwikkeling van dit type armatuur. Structuur en kap zijn gemaakt van aluminium. De armatuur is stabiel, ongecompliceerd uit te lijnen en de armatuurkop heeft bovendien een kogelgewricht. In een speciale editie, die tot stand kwam in samenwerking met de Britse mode-ontwerpster Margaret Howell, bieden wij hier de lamp aan in drie speciale kleuren mat gelakt en in het oppervlak licht gestructureerd. Kabel: L 270 cm, Eurostekker. Socket: E27. De lamp wordt geleverd met een LED-lamp. Stroomverbruik: max. 20 W.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 201036

Afmetingen: voet: Ø 25 cm, kap: Ø 14,5 × H 19,2 cm, H max. 138 cm (totaal), arm: L 34 cm
Gewicht: 5,5 kg
Materiaal: aluminium, poedercoating, veren: Roestvrij staal, kabel: PVC
Ontwerp: Sir Kenneth Grange en Margaret Howell
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu