Menu

Vilten pantoffels

Groen
Vilten pantoffels
Groen
74,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Buitenzool van wolvilt en rubber

Pantoffel in de vorm van een slof, gemaakt van gekleurd wolvilt, die dankzij de rubberen zool zelfs een kort verblijf buiten, zoals een wandeling naar de vuilnisbak, moeiteloos doorstaat. De binnenzool, eveneens van wolvilt, is aan de onderzijde bij de teen en de bal van rubber voorzien en heeft een anatomisch gevormde kurk-latex laag van de middenvoet tot de hiel. Indien nodig kunnen ze worden verwijderd en vervangen door uw eigen inlegzolen.

Slippers van formaat. Haflinger

Haflinger pantoffels hebben zo'n goede reputatie omdat zij een praktische functie combineren met een doordacht ontwerp en de beste afwerking door gekwalificeerde vakmensen. Bij de productie vertrouwt Haflinger consequent op natuurlijke materialen - gerolde scheerwol, wolvilt, leer en kurk-latex voetbedden - en traditioneel schoenmakersvakmanschap. Het resultaat zijn pantoffels waarin u zich letterlijk thuis kunt voelen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 20095

Bovenstuk, voering, binnenzool: 100% scheerwol (wolvilt). Uitneembare binnenzool met kurk-latex voetbed. Rubber buitenzool. Gemaakt in Slowakije/Oekraïne.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu